10/24/2012

Ibland händer mirakel...

Sen ett halvårs ålder har jag lidit av böjveckseksem och allergi, när jag var liten fick jag sova med gasbindor över hela kroppen för att hela jag var full av eksem och infekterade sår. Hur många gånger har man inte varit med om att hela kroppen kliar och svider samtidigt. Många år av kontinuerligt kortisonanvändande och att aldrig känna sig fin och tillfreds.
Men du kanske tidigare läste om att jag var på kurs hos mina gamla klasskamrater och vi gjorde vår egna salva och andra bra saker för kroppen. Sen den dagen har jag bara använt hemmagjorda salvor för kroppen och jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit så fin och haft så lite eksem.
Så nu har jag nästan helt slutat med kortinsonsalvorna och smörjer bara in kroppen med detta. Det kallar jag underverk!!! dessutom är det superlätt och inga konstiga ingredienser utan bara naturligt.
Hur gör man då? Jo så här:
 Eterisk olja kan man ha i för att få en mysig doft på salvan.
Jag handlade mina produkter från crearome.se och där finns massor av skojiga recept på allt från smink till salvor, som man kan göra själv.

3 kommentarer:

 1. Vilken bra kur, den ska provas och användas. Nu när det är dax för nariga händer så behövs en bra kur. Tack!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Gud vad skönt att (nästan) bli av med eksemen bara sådär!

  SvaraRadera
 3. Tack och lov så växte jag ifrån böjveckseksemen men jag minns hur smärtsamt det var... Jag har aldrig gjort egen salva men experimenterar en hel del med naturliga produkter. Smörjer in mig med olivolja och tvättar mig då och då med havregryn och honung (superbra!). Billigt och bra.

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.