9/30/2012

Ingen möjlighet att välja...

I går kom min svägerska över med en hel kasse fylld med höstkantareller! Gissa om man både blev glad och otroligt varm i hjärtat!

 
Det är häftigt det där.... hur det kan bli så rätt!

När man träffar någon, har man faktiskt ingen aning om vilken extrafamilj man faktiskt får på köpet och vissa får människor man tycker om och vissa har det lite svårare med sin partners familj.

Jag är så tacksam över den fina extrafamilj som jag faktiskt fick på köpet när jag träffade min sambo för nio år sedan. Det är en familj som ställer upp på varandra och stöttar och är väldigt omtänksamma. Som till exempel, när svägerskan kommer förbi, helt appråpå med en kasse med svamp.... sitter några timmar och filosoferar om livet och bara är.Eller som när jag plockat lingon för att göra lingonsylt men läser fel på receptet och får lingondricka istället... (haha... kommer nog aldrig bli någon riktig husmor, hällde i 2 liter vatten istället för 2dl) Svärmor får reda på detta och kommer över med 5 liter lingon, så jag kan testa att göra lingonsylt igen...

Med dessa bilder och text ville jag bara önska er en mysig söndag och titta in på fabriken för fler söndagsbilder.

5 kommentarer:

 1. Jag blir glad! Visst är det fint med extrafamiljer! Och kantareller!

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att få ett gäng kantareller! Det är så otroligt gott. Lyllo dig!

  SvaraRadera
 3. Men lingondricka är ju väldigt gott det med, så helt misslyckat kan det väl inte ha blivit... ;-)

  Visst är det fantastiskt när man har fått fina människor med på köpet. För det betyder ju hur mycket som helst att ha en underbar familj runt omkring sig.

  Hoppas helgen varit fin!

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Och att få fina människor "på köpet" är ju verkligen en bonus. Det är inte alla som har sån tur.

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.