9/01/2011

Till bredden fylld med inspiraiton efter en dag på formex

Nu har jag tillbringat hela dagen på en fullproppad mässa. Någon börsoro och finanskris verkar inte ha drabbat Formex ännu eftersom utställningen hade utställarrekord med 1001 utställare. 
Mötte upp andra inredningsbloggare på morgonen, det är alltid lika kul att få träffa likasinnade och dessutom få ett ansikte bakom varje blogg. Spana in deras rapportering från mässan Henriks tankegångar, Dahlarna, Tomteboanna, Qreate by Malin Stoor, Inredningswåågen, Johanna B.
Morgonen började med en god pressfrukost i inspirerande miljö och presentation av mässan och dess aktiviteter.
Årets tema var cozy minimalism och året kommer att präglas av avskalat men mysigt. Grova råa material kombinerat med stickat, mycket textilier med en "manlig" toutch. Färgerna kommer att vara brun, röd och koppar. 

Föll pladask för krukan (högst upp till höger i bild) gjord av kopparrör. Supersnygg, sen vet jag inte riktigt om den skulle passa in hemma hos mig, men en rolig idé.

Jag återkommer imorgon med mer rapportering... men nu måste jag gå och lägga upp mina onda fötter på bordet, dricka te och smälta denna dag.

6 kommentarer:

 1. Maja på 64 kvadrat1 september 2011 23:19

  Så fint omgjord din blogg är!

  SvaraRadera
 2. Gud vad kul att vara på Formex!! Önskar jag kunde vara där med.
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag vi hade, full av inspiration! Det var så kul att få träffa dig :-) Nu är jag tillbaka i Norrland efter en natt på bussen. Jag orkade precis skjutsa min 7-åring till skolan, men nu blir det kaffe och mys en stund med 4-åringen för att orka något mer. Ha en fin fredag! KRAM KRAM

  SvaraRadera
 4. Toppen! min syrra var också där. kanske att ni gick förbi varandra :) själv var jag på trendseminarie i Köpenhamn och är också fullproppad av information och inspiration...hoppas att den håller i sig. ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. Det var verkligen kul att träffa dig! Så otroligt mycket inspiration dagen gav & härliga möten med andra bloggare! Ha det så bra! Kram!

  SvaraRadera
 6. Det va kul att få träffa dig också! Som sagt, alltid kul att få ett ansikte bakom bloggen! :)

  /Johanna

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.