7/28/2011

Leva kungslador

Jag lovade ju att visa lite ställen som ni inte får missa om ni besöker Gotland. Leva kungslador några kilometer utanför Visby är väl värt ett besök. Vi var där en onsdagskväll och njöt av en god grillbuffé. Förutom fik och restaurang finns där, galleria, lekpark, trädgård, försäljning av miljövänliga hus, eget bageri och sen en keramiker med massor av vackra saker.





En toppenkväll hade vi!

5 kommentarer:

  1. Så härligt det ser ut! Gotland har jag ännu inte tagit mig till, men en vacker dag skall det bli. För vacker är jag säker på att den blir! :)
    Och där är ju de där "grisalamporna" igen... fast ljusblå. Skall nog bloppis/loppis/tradera bort den orange jag hittade hos pappa. Är så synd att den inte passar hos mig...

    SvaraRadera
  2. Tack, vad snäll du är! Finfina bilder här - jag hoppas vi tar oss till Gotland snart igen, det är alldeles för länge sedan..!

    SvaraRadera
  3. Åh, jag har aldrig varit på Gotland men någon gång skall jag dit. Försöker till dess därför snappa upp små tips om vad som finns att göra, och det här stället ser ut att vara precis i min smak! :) Tycker mycket om din blogg, ofta jag spara bilder härifrån till min "inspirations mapp" på datorn, hihi! Så nu ska jag försöka bli lite mer aktiv i kommentarsfältet också:) Ha det toppen!

    SvaraRadera
  4. Åh så bra med lite mer Gotlandstips, jag sparar :)

    SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.