5/01/2011

Kuddtokig?

Har ju en viss förkärlek till kuddar av olika slag, och denna är den senaste i samlingen. Jag har screentryckt motivet på tyget och sedan sytt ihop den. På baksidan fäste jag 6 st sidenband så man ska kunna ta av överdraget. Viktigt är att du lägger styckena som ska knytas ihop ganska tätt när du syr, eftersom kuddfodralet töjs ut när kudden läggs in. Då slipper det bli alltför stora glipor.
Som ni ser så blev det ingen volang på kudden som jag pratade om tidigare i detta inlägg, där ni även kan se liknande kudde sydd i linne.

Hoppas ni haft en bra helg och trevligt valborgsmässofirande. Min helg har varit toppen!! Vi har röjt en massa här hemma, bla i vårat pannrum och förråd där man alltid lyckas ha mer än kaos. Nu kommer man in i de utrymmena i alla fall och det känns superskönt. Sen håller vi på och snickrar på en förvaringslåda av allt gammalt spillvirke, vi har kvar från husbygget, i den kan grabbarna sen lägga ner alla sina leksaker de har i sandlådan.
Vi har haft en toppenmysig valborgsmässoafton med vänner, massa skratt och god mat.
Sköt om er nu och ha en bra söndagkväll, fler inspirerande söndagsbilder hittar ni hos fabriken.
Kram
Helena

3 kommentarer:

 1. You have a really sweet blog!! I now follow and hope you will stop by and if you like, follow back :)

  Sar xxx

  SvaraRadera
 2. Gomorgon,
  gillar din inspirerande blogg och undrar om du kunde tänka dig att ställa upp som månadens inspiratör i fabriken? Hittade ingen mail, men maila mig gärna på caisa.k[at]hotmail.com så berättar jag mer.

  önskar dig en fin start på sköna maj

  caisa k.

  SvaraRadera
 3. Haha, kul att höra att det finns fler med samma "sjukdom" !!

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.