2/27/2011

Håll i hatten...

För även idag så känner jag för ett rutigt kök :)Så här kommer lite fler inspirerande bilder med kakel. Tycker om den sterila stilen som bryts av med gamla träsoffor. Alltid kul med kontraster.

 
Bilder via emmas designblogg via OWI

10 kommentarer:

 1. Hmm...kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller inte. Men de förra bilderna du visade fastnade jag för på en gång ;o)

  Ha en fin søndag, Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Nja, lite sterilt?! Håller med ovanstående att jag inte riktigt vet om jag gillar det eller ej... Gillade dom förra bilderna bättre!

  SvaraRadera
 3. Jag säger tvärtemot föregående talare om detta kök. Här visas lite mer lekfullhet upp, klart snyggare och definitivt något som skulle hålla längre än två veckor, kanske två månader till och med.

  SvaraRadera
 4. Tycker det ser läckert ut på bild - ej lika säker på att jag skulle vilja ha det hemma, men inspirerande absolut! :-)

  SvaraRadera
 5. Så himla kul att ni tycker till! Förstod att min bror Niklas skulle tycka om det, men jag måste säga att jag föredrar nog oxå den tidigare bilden. Det känns lite mer ombonat, som jag gillar. Tror alltid att jag är mer avskalad än vad jag faktiskt är. Dock kan jag inspireras även av dessa bilder.
  Ha en bra dag nu allihopa!
  Kram
  af nord- Helena

  SvaraRadera
 6. Lite för sterilt och storköks-likt för min smak! Men, oavsett vad andra tycker tror jag helhjärtat på att man ska följa sitt hjärta och vara sann mot sig själv! På så vis skapar man även ett hem som är personligt och reflekterar den eller dem som bor där!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det är coolt! Vi funderar på att kakla om i vårt kök och ska då ha vitt kakel i olika storlekar.... längtar...

  KRaM Tina

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt! Älskar kontrasten mot träsofforna!! :)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Så snyggt :)
  Ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 10. Jag vet i alla fall vad jag tycker!! Jätte fint udda och med rätta detaljerna till kan detta bli en riktig hit. Dem tidigare bilderna var snäppet finare, men dessa lämnade mer åt fantasin så gilalr dem också :) Kram

  SvaraRadera

You make my day! Thanks for leaving a comment.